l'épicerie du Cirque
 
 
 
 
 
 
cirque_underthepalmtrees_restaurant_Antwerpen.png
 
Epicerie Du Cirque_ (10 of 11).jpg

Contemporary Flemish Cuisine 

Under the Palm Trees trekt resoluut de kaart van streek- en seizoensgebonden producten en focust op akkergedreven werkwijze: wat op dat moment regionaal beschikbaar is, komt op de kaart. 

Samen eten

Geniet van lokale producten met precisie bereid en geserveerd in een hedendaags kader.

Vertrouw op Dennis, Ellen en het team, je bent in goede handen.

Welkom bij l'épicerie du Cirque "under the Palm Trees"

Epicerie Du Cirque (14 of 20).jpg
 

Focus op akkergedreven
Drijvende factor achter het menu zijn seizoens- én regiogebonden grondstoffen. Dennis en zijn team werken met producten van Belgische ambachtsmensen, en gaan zo voor oprechte en eenvoudige gerechten met signatuur van Dennis en geïnspireerd op wat de Vlaamse velden ons te bieden hebben. Under the Palm Trees wordt op die manier een uitgepuurde, volwassen versie van L'épicerie du Cirque. 

De Under the Palm Trees experience
L'épicerie du Cirque - under the Palm Trees gaat voor een overkoepelende vibe, met een mooie wisselwerking tussen Bar Palmier en het restaurant. Wat komt er nu op het bord? 

Onze kaart wisselt wekelijks naargelang het aanbod bij de boeren en is opgebouwd uit een 12-tal gerechten verdeeld over vis, vlees vegetarisch en zoet. Wij serveren standaard een 4-gangen menu waarin u 3 hartige en 1 zoet gerecht kiest. Keuzestress? Laat de chef voor u het #kleinideeke maken, onze wandeling door de kaart ;-)

 

De Keuken

_FLD5978.jpg

DENNIS BROECKX

HEAD CHEF

 
 

@lepicerieducirque

 
Epicerie-roots-exp.jpg