U kan eenvoudigweg een tafel boeken via onderstaand formulier. 

Wij werken met dagverse producten, volgens de seizoenen en het aanbod van de lokale boeren. Omdat wij u te allen tijde de hoogst mogelijke kwaliteit willen aanbieden en en ook om het actuele probleem van de no show zoveel mogelijk uit te sluiten - verzoeken wij u vriendelijk om het gereserveerde uur te respecteren en ons tijdig te informeren over een eventuele annulatie van het diner of lunch.

Wij kunnen helaas niet tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties. Informeer per email alvorens te reserveren.

Zorgeloos genieten met een #NoSurprises menu "all-in" ?

Een perfect avondje uit bij l'épicerie du Cirque "under the Palm Trees" zonder zorgen over onaangename verrassingen bij de rekening? Deze #NoSurprises menu bestaat uit een aperitief, 4 seizoensgerechten, 3 glazen aangepaste wijn of bier (eventueel alcoholvrije opties), water op tafel en aansluitend koffie of thee. Dit alles voor een vaste prijs van 95 euro per persoon, enkel voor het gehele gezelschap en op voorhand te bestellen. De menu's worden speciaal voor u gecreëerd en zullen geen supplement-opties bevatten.

Boek aan de "Kitchen Counter" en beleef de service vanop de eerste rij!

Boek online met Resengo, of bel (+32) 3 238 05 71 vanaf 9u30.